Pokémon Scarlet & Violet 7: Stellar Crown – Dyk in i ett hav av spänning på Aquitaz.se!

"Bild av Stellar Crown Pokémon TCG-setet som visar nya kort och sällsynta samlarobjekt. Framhäver Terapagos ex och exklusiva hemliga rariteter, perfekt för samlare och spelare."

Uppmärksamhet till alla Pokémon-tränare och samlare i Sverige! Den efterlängtade sjunde serien i Scarlet & Violet-eran, Pokémon Stellar Crown, är redo att göra vågor i TCG-världen den 13 september 2024. På aquitaz.se, din främsta destination för allt som rör Pokémon, förbereder vi oss för att ta med detta undervattensäventyr direkt till din dörr!

Avtäck djupet av Stellar Crown

Stellar Crown är inte bara en annan expansion - det är en helt ny värld under vågorna! Denna set introducerar oss till den fantastiska undervattensvärlden i Pokémon-universumet och tar Terastal-fenomenet till nya djup. Här är vad som simmar din väg:

1. Terapagos: Kronans Juvel

Den legendariska Terapagos står i centrum och lovar att bli en spelväxlare både för samling och strid. Denna majestätiska Pokémon förkroppsligar essensen av Stellar Crown och smälter samman vatten- och Terastal-element på ett sätt vi aldrig sett förut.

2. Stellar-Tera Pokémon ex: En kraftvåg

Favoriter bland fansen utvecklas till nya höjder (eller ska vi säga djup?):

  • Cinderace ex: Denna eldsprutande fotbollsspelare får en glänsande akvatisk makeover
  • Lapras ex: Havens mjuka gigant blir ännu mer imponerande
  • Galvantula ex: Se den elektriska spindeln väva strategiska nät under vattnet

                                  

3. Hydrapple ex: En ny utmanare

Denna nyupptäckta Pokémon är redo att ta en tugga av konkurrensen. Kommer dess unika typkombination att göra den till en självklarhet i din lek?

4. ACE SPEC-kort: Återkomsten av spelväxlande strategier

Dessa kraftfulla kort som endast får användas i ett exemplar är tillbaka och redo att vända upp och ner på varje match. Vilket av dem kommer att bli ankaret i din lek? 

                                 

Stellar Crown i siffror: En skattkista av kor

  • Över 170 nya kort att jaga och samla
  • Över 12 nya Pokémon ex redo att göra vågor
  • Flera nya ACE SPEC-kort för att revolutionera din strategi
  • Över 30 fantastiska Illustration Rare-kort för konstälskare

                         

Varför Stellar Crown kommer att förändra din Pokémon-värld

  • Undervattensmekanik: Upptäck hur det akvatiska temat påverkar spelet. Kommer vi att se nya vattenstöd eller mekaniker som efterliknar undervattensstrider?
  • Terastal-evolution: Utforska hur Terastal-fenomenet har anpassat sig till undervattensmiljöer. Kan detta leda till nya evolutionmekaniker eller korttyper?
  • Förändring av den konkurrenskraftiga metan: Med kraftfulla nya Pokémon och ACE SPEC-kort kan vi förvänta oss att turneringsscenen kommer att genomgå en jordskredsförändring. Vilka kort kommer att bli de nya metadefinierande kraftverken?
  • Samlarnas dröm: Med över 30 nya Illustration Rare-kort är detta set en sann fröjd för ögat. Vilken konstnärs arbete är du mest exalterad att lägga till i din samling?

Exklusiva förmåner för förbeställning på Aquitaz.se: Fånga Early Swimmer-rabatten!

Låt inte denna möjlighet glida mellan fingrarna som vatten! Förbeställningar är nu öppna exklusivt på Aquitaz.se, men här är det verkliga fångsten:

Förbeställ före den 13 september för att säkra dina Stellar Crown-produkter till vårt specialrabatterade pris!

Det stämmer - det bästa priset i Sverige blev just ännu bättre. Kan du ha råd att missa detta erbjudande? Besök vår Pokémon TCG-sektion för att lägga din förbeställning nu!

Stellar Miracle: Din väg till Stellar Crown

Den japanska motsvarigheten, Stellar Miracle, har redan gjort ett stort intryck i Pokémon TCG-världen. Även om den inte är identisk med Stjärnkronan, erbjuder den värdefulla insikter om vad vi kan förvänta oss. Har du sett de fantastiska korten från denna set? De är ett bevis på de undervattensunder som väntar oss i Stjärnkronan!

Gemenskapsfokus: Vad är din förutsägelse för Stellar Crown?

Vi vill höra från er, vår passionerade Pokémon-gemenskap!

  • Vilken ny Pokémon ex är du mest exalterad att lägga till i din samling?
  • Hur tror du att undervattenstemat kommer att påverka spelet?
  • Vilka strategier planerar du redan med återkomsten av ACE SPEC-kort?

 "Delta i samtalet på vår Aquitaz Instagram-sida och låt oss skapa spänning tillsammans!"

Håll dig uppdaterad: Nedräkningen har börjat!

Spänningen når tsunaminivåer här på Aquitaz, och vi kan inte vänta med att dyka in i denna nya expansion med dig. Håll periskopen uppe för de senaste uppdateringarna på våra Instagram- och Tiktok-konton - Stellar Crown är nästan här!

Är du redo att utforska djupet av Pokémon-världen som aldrig förr? Undervattensäventyret i Stellar Crown är på väg att börja, och det lovar att bli en resa du inte kommer att glömma. Låt inte denna möjlighet tvättas bort - var redo att göra ett stänk den 13 september 2024!

Kom ihåg, i Pokémon-världen kan varje tränare skapa vågor. Kommer Stellar Crown att vara setet som hjälper dig att nå toppen? Endast tiden kommer att utvisa, men en sak är säker - detta är ett Pokémon-äventyr du inte vill missa! Håll dig uppdaterad på Aquitaz.se för alla dina Pokémon TCG-behov och gör dig redo att dyka in i den spännande världen av Stellar Crown!