Super Electric Breaker Nu Tillgänglig för Förbeställning! Få Upp till 43% Rabatt på Aquitaz.se

Super Electric Breaker Nu Tillgänglig för Förbeställning! Få Upp till 43% Rabatt på Aquitaz.se

Spännande nyheter för Pokémon Trading Card Game (TCG) fans! Den mycket efterlängtade Super Electric Breaker-uppsättningen släpps officiellt den 18 oktober 2024. På Aquitaz erbjuder vi förbeställningsrabatter på upp till 43% på boosterpack och upp till 13% på boosterboxar! Missa inte denna möjlighet att lägga till denna elektriska uppsättning i din samling!

Vad ingår i Super Electric Breaker-uppsättningen?

Super Electric Breaker, den åttonde expansionen i Scarlet & Violet Era, introducerar nya Stellar Tera Pokémon ex, med Terastal Pikachu ex i spetsen. Denna uppsättning innehåller 106 kort, inklusive olika Pokémon för att superladda dina Lightning-type-däck, tillsammans med kort som stödjer kraftfulla Tera Pokémon-strategier.

Uppsättningen släpps i Japan och består av både vanliga och Full-Art/Super Rare (SR) kort. Några av de mest anmärkningsvärda korten som hittills har avslöjats inkluderar:

  • Pikachu ex(Stellar Tera-form)
  • Magnezone, Magneton och Magnemite
  • Terapagos
  • Exciting Stadiumoch Gravity Mountain (Stadionkort)
  • Technical Machine: Fluorite(stödobjekt)

Varje boosterbox innehåller 30 pack, och varje pack erbjuder chansen att hitta några av dessa elektrifierande nya kort.

Förbeställ Nu på Aquitaz.se

Aquitaz är vi stolta över att erbjuda exklusiva erbjudanden på Super Electric Breaker-uppsättningen! Du kan förbeställa boosterpack med 43% rabatt och boosterboxar med 13% rabatt, så länge lagret räcker. Dessa rabatter gör detta till den perfekta tiden att säkra dina kort innan det officiella releasedatumet.

Klicka här för att besöka Aquitaz och kolla in våra förbeställningsalternativ för Super Electric Breaker-uppsättningen!

 

Varför Välja Aquitaz?

Aquitaz specialiserar sig på japanska TCG-kort, och erbjuder äkthetsgaranti på Pokémon-produkter direkt från Japan. Med fokus på kvalitet säkerställer vi att varje köp ger dig de bästa korten för att bygga ditt konkurrenskraftiga däck eller växa din samling.

Se till att följa vår blogg och våra sociala medier för fler uppdateringar när vi närmar oss releasedatumet. Missa inte chansen att vara en av de första att äga kort från Super Electric Breaker-uppsättningen!