Black Friday 2024 på AQUITAZ.SE: Den Ultimata TCG-REA!

AQUITAZ.SE Black Friday 2024 TCG-rea med rabatter på Pokémon, Disney Lorcana, One Piece, Dragon Ball Z, Star Wars och Union Arena samlarkort och produkter.

Gör dig redo, samlare och fans! Black Friday är precis runt hörnet, och på AQUITAZ.SE förbereder vi oss för en episk rea. Oavsett om du är intresserad av Pokémon, Disney Lorcana, One Piece, Dragon Ball Z, Star Wars eller Union Arena, har vi otroliga erbjudanden som du inte vill missa. Fortsätt läsa för att få reda på allt du behöver veta om Black Friday 2024 och hur du kan få de bästa erbjudandena på dina favorit-TCG-produkter, merch och mer!

Vad är Black Friday?

Black Friday är den största shoppinghändelsen på året, som har sitt ursprung i USA som en dag med massiva rabatter dagen efter Thanksgiving. Under de senaste åren har den spridit sig globalt och utvecklats till en veckolång shoppingfestival, känd som Black Week. För TCG-entusiaster som du betyder detta oslagbara erbjudanden på samlarobjekt, merchandise och spelutrustning!

När är Black Friday 2024?

Markera dina kalendrar! I år infaller Black Friday på fredag den 29 november. Men vänta inte—många av våra bästa erbjudanden börjar tidigare under Black Week. Håll ögonen på AQUITAZ.SE för speciella förhandsförsäljningserbjudanden och exklusiva rabatter som kommer att pågå under hela veckan.

Vad kan du förvänta dig på AQUITAZ.SE

AQUITAZ.SE specialiserar vi oss på att erbjuda dig de bästa TCG-produkterna från ikoniska märken som Pokémon, Disney Lorcana, One Piece, Dragon Ball Z, Star Wars och Union Arena. Här är en smygtitt på vad som erbjuds denna Black Friday:

Alla Black Friday-kategorier

  • Black Friday Pokémon– Få otroliga rabatter på Pokémon Booster Packs, Booster Boxes och Elite Trainer Boxes.
  • Black Friday Disney Lorcana– Upptäck exklusiva Disney Lorcana-erbjudanden på startpaket och booster packs.
  • Black Friday One Piece– Gör stora fynd på One Piece TCG-kortset, lådor och begränsade utgåvor.
  • Black Friday Dragon Ball Z– Utöka din samling med Dragon Ball Z booster-set och exklusiva paket.
  • Black Friday Star Wars– Hitta fantastiska rabatter på Star Wars TCG, inklusive samlarset och unika kort.
  • Black Friday Union Arena– Handla otroliga erbjudanden på Union Arena-tradingkortssamlingar och tillbehör.
  • Black Friday Merch & Statues– Ta hem exklusiv merchandise, statyer och samlarfigurer från dina favorit-TCG-franchiser. 

Varför handla på AQUITAZ.SE?

AQUITAZ.SE är din one-stop-shop för allt som rör Trading Card Games och merchandise. Vi är stolta över att erbjuda de senaste produkterna till konkurrenskraftiga priser, med fri frakt på utvalda beställningar under Black Week. Dessutom uppdaterar vi ständigt vårt lager med nya, begränsade utgåvor, så du alltid hittar något spännande.

Ta del av förhandsvisningserbjudanden, speciella rabatter och produktpaket som är tillgängliga exklusivt för våra trogna kunder.

Hur du får ut det mesta av Black Friday 2024

  • Anmäl dig till vårt nyhetsbrev: Håll dig informerad om de senaste erbjudandena, förhandsvisningserbjudandena och speciella utgåvor.
  • Skapa din önskelista: Förbered dig i förväg genom att spara dina favorit TCG-produkterSE.
  • Följ oss på sociala medier: Få realtidsuppdateringar och blixtförsäljningar på Instagram, Facebook och TikTok.

Nyckeldatum för Black Friday att komma ihåg

  • Black Week börjar: Måndag, 25 november 2024
  • Black Friday: Fredag, 29 november 2024
  • Cyber Monday: Måndag, 2 december 2024

Missa inte detta!

Se till att bokmärka AQUITAZ.SE och följ oss på sociala medier för att ligga steget före. Med begränsad lager och exklusiva erbjudanden kommer våra Black Friday- och Black Week-erbjudanden inte att vara kvar länge. Oavsett om du utökar din TCG-samling eller letar efter den perfekta julklappen har AQUITAZ.SE det du behöver.

Handla nu på AQUITAZ.SE och var en del av Black Friday-spänningen!

För mer information:
Historia om Black Friday